Zahradní slavnost 2019 ve fotogalerii

24. září 2019

Naše zahrada v Diakonii Praha ve Stodůlkách opět ožila. Děkujeme všem, kdo jste přišli slavit na tradiční Zahradní slavnost s námi! Akce byla určená pro všechny naše přátele, dárce a podporovatele, klienty a zaměstnance tohoto střediska, které poskytuje sociální služby lidem s handicapem.

Celá akce se nesla v duchu oslav dvou kulatých výročí, která si zaslouží pozornost. Diakonie ČCE letos slaví 30 let od svého založení a zároveň služba Raná péče Diakonie funguje již čtvrt století. Během příjemného odpoledne proběhla také „otvíračka“ nově zrekonstruované Odlehčovací služby a prohlídka těchto prostor.

Právě tento projekt se mohl uskutečnit jen díky velkorysým dárcům, kteří pomohli zajistit jeho financování. Velké díky patří především paní Elizabeth Neale a její benefiční aukci Charity Gala, Farnímu sboru ČCE v Dejvicích, Diakonii ČCE a grantu Otto per Mille.

Jedním z hlavních hostů akce byl mimo jiné pan Petr Zeman, místostarosta MČ Praha 13, která dlouhodobě podporuje činnost Diakonie Praha. Zábavu během slavnosti zpestřila živá hudba, kouzelník, výstava k výročí 30 let Diakonie ČCE, prodej klientských výrobků z dílen, spousta jídla, dobrot a nápojů.

Pro fotografie z akce se podívejte do naší Fotogalerie ZDE.

Zahradní slavnost 2019 ve fotogalerii
24. září 2019 - Zahradní slavnost 2019 ve fotogalerii