Vítáme vás v novém zasněženém roce 2019

10. ledna 2019

Závěr roku je časem, kdy jsme v běhu příprav na Vánoce. Většina lidí se snaží nachystat a vyzdobit svůj domov na sváteční dny. Nakupujeme a vyrábíme různé dobroty, dárky, ozdoby. Je to náročné, ale krásné. V současné hektické době je vždy dobré nezapomínat hlavně na příjemně strávený čas s lidmi, které máme rádi, na klid, pohodu a odpočinek. Kromě dodržování vánočních zvyků a rituálů lidé také často bilancují. Přemýšlíme, co se v tomto roce povedlo a nepovedlo. Klademe si nové cíle, plánujeme si další malé i velké úkoly pro nový rok a přejeme si, aby následující rok byl hezký a spokojený. Především naplněný láskou a přátelstvím, zdravím, harmonií, opravdovostí, dobrým pocitem a pozitivním myšlením. Pamatujte společně s námi na důležité hodnoty a “všeho s mírou”.

Vítáme vás v novém zasněženém roce 2019
10. ledna 2019 - Vítáme vás v novém zasněženém roce 2019

Také u nás v Diakonii Praha jsme intenzivně prožívali vánoční tradice a naladili se na sváteční atmosféru. S klienty jsme slavili Vánoce, zdobili naše prostory, zpívali koledy, rozsvěceli stromečky a ujídali cukroví. Naši zaměstnanci pilně dotahovali vše potřebné a uzavírali rok 2018. Vřele děkujeme všem našim dárcům a příznivcům, kteří nám pomohli realizovat naši práci a poslání.

Nyní začátkem roku nového se vrháme kupředu vstříc novým plánům a věříme, že se nám opět zadaří být spolehlivou oporou.

Doufáme, že jste si nejkrásnější sváteční dny v roce užili a přejeme vám všem, aby vám vaše plány a přání pro rok 2019 vyšly, a aby vaše zvyky posílily vaši rodinu, ať se jedná v přeneseném smyslu o rodinu jakoukoli!

P.S. Dnes nás zasypala sněhová nadílka, konečně krásně bílo a ten správný leden!

Sněhová nadílka

Leden v Diakonii Praha