Vedoucí technicko hospodářské správy / hospodář

K 1. 1. 2023 dojde k fúzi Diakonie Praha se Střediskem křesťanské pomoci v Praze. Diakonie Praha se stane největším poskytovatelem sociálních služeb na území hl. m. Prahy se širokou nabídkou pomoci. Do našeho kolektivu přijímáme nové pracovníky na různé pracovní pozice, kterým práce pro potřebné přinese radost.

Do týmu, jehož posláním je péče o klienty, hledáme bezúhonného slušného člověka, který se rozhodl pracovat v neziskovém sektoru.

Nabízíme různorodou práci u největšího poskytovatele sociálních služeb na území hl. m. Prahy poskytujícího 14 sociálních služeb v různých částech Prahy.

VEDOUCÍ TECHNICKO HOSPODÁŘSKÉ SPRÁVY / HOSPODÁŘ
Vedoucí technicko hospodářské správy / hospodář

Co budete dělat?

- Pozice vedoucího technicko - hospodářského úseku a hospodáře je spojena nejen se správou budov a majetku střediska, vozového parku a zahrad, ale i s úzkou spoluprací s dotačním oddělením v rámci jednotlivých grantů a dotací, spoluprací s finančním oddělením při uzavírání smluv, s PR a fundraisingovým oddělením při práci s dárci a dobrovolníky, s bezpečností agenturou, s IT agenturou, s agenturou bezpečnosti práce a s personálním oddělením.

V rámci své pozice budete řídit a hodnotit své podřízené a zároveň budete řízen a hodnocen.

- Hledáme člověka s týmovým duchem, kterého bude bavit hledat nové postupy práce, který je komunikativní a věří, že má smysl pomáhat těm, kteří pomoc potřebují.

Co Vám za to dáme:

- Práci na celý úvazek

- Práci v přátelském kolektivu

- Zázemí stabilní neziskové organizace

- Zajímavou mzdu

- Benefity: 5 týdnů dovolené, možnost vzdělávání

Co musíte umět/mít?

- SŠ nebo VŠ vzdělání nejlépe technického směru

- Dobré komunikační schopnosti, trpělivost

- Schopnost inspirovat druhé a sdílet zkušenosti v týmu

- Pozitivní vztah k lidem s postižením

- Samostatnost, smysl pro odpovědnost

- Psychickou odolnost, zdravotní způsobilost

- Znalost práce na PC

- Řidičský průkaz skupiny B

- Trestní bezúhonnost

- Znalost anglického jazyka

Místo pracoviště: Praha

Předpokládaný nástup: dohodou nebo 1.1.2023

Prosíme o zaslání životopisu a krátkého motivačního dopisu.

Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru. Zasláním materiálů o své osobě zájemce souhlasí s uchováním svých osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení. Kontakt: Jiřina Korbelová, 734 291 058, korbelova@diakonie-praha.cz