Světový den štědrosti a dobrých skutků již v úterý...

28. listopadu 2022

Štědrost a solidarita jako protipól nesmyslného konzumu. Na Giving Tuesday, první úterý po Black Friday, se 29. listopadu celý svět spojí a bude pomáhat a konat dobro.

Světový den štědrosti a dobrých skutků již v úterý...
28. listopadu 2022 - Světový den štědrosti a dobrých skutků již v úterý...

Giving Tuesday je světový den štědrosti a dobrých skutků. Slaví se od roku 2012 vždy první úterý po Dni díkuvzdání a jako protipól nákupnímu šílenství Black Friday. V tento den se stovky milionů lidí napříč všemi kontinenty spojí, aby inspirovaly ke štědrosti a konaly dobro.

Udělejte na Giving Tuesday něco dobrého. Každý dobrý skutek a projev štědrosti se počítá!

Diakonie Praha otevírá v lednu 2023 novou službu pro lidi s autismem. Aktuálně řešíme vnitřní vybavení domova pro klienty a zázemí pro klienty i spolupracovníky. Budeme vděčni za Vaši podporu, ať už materiální nebo finanční: https://www.givingtuesday.cz/novy-domov-pro-lidi-s-autismem-v-praze.

Diakonie Praha hledá dobrovolníky pro své služby Na palubě ve Stodůlkách a do Domova v Dolních Počernicích, kteří podpoří naše klienty v denních aktivitách. Jedná se zejména o doprovod při vycházkách do blízkého okolí, povídání a prožívání volného času s klienty. Více informací k výzvě najdete zde:  https://www.givingtuesday.cz/chcete-se-s-druhymi-podelit-o-svuj-cas

Děkujeme za Vaše případné zapojení a podporu.