Stacionář hýbe Prahou

22. září 2016

Za krásného slunečného počasí jsme se 15. září vydali ze stacionáře Na Palubě podpořit akci „Teribear hýbe Prahou,“ kterou pořádala Nadace Terezy Maxové, pomáhající dětem ze sociálně slabého prostředí a dětských domovů.

Stacionář hýbe Prahou
22. září 2016 - Stacionář hýbe Prahou

Za brzkých ranních hodin jsme se snažili poprat s cestovními překážkami, kterými byly metro a tramvaj. Složení posádky, která se tentokrát vydala na výlet: Adam R., Honza K., Pavel S., Soňa B., Michal J., Radek M., Jirka K., za doprovodu Pepy T., Hanky Š., Anety V., Miluše K. a Moniky D. Po této delší cestovní trase se před námi objevila krásná příroda a park, Letenské sady. Zde se pomocí chůze či běhu podporovala akce „Teribearu.“

Před startem nás přivítal organizační tým a některým klientům daroval čip, kterým se načítaly kilometry, díky! Nejdříve jsme se všichni krátce občerstvili, a pak se vydali na okruh dlouhý 1,2km. Každý z klientů i zaměstnanců ušel čtyři kola a tím měl v nohách 5 kilometrů. Během chůze se každý bavil dle svých možností a přání, mnoho situací nás rozesmálo. Po dvou hodinách došlo opět na krátkou občerstvovací pauzu, pak už jsme se rozloučili s týmem Teribearu a dalšími účastníky, se kterými jsme se seznámili. Hladoví, unavení, a přesto spokojení, jsme se vydali zpět do stacionáře.

Při této příležitosti bych ráda poděkovala týmu, který podpořil tuto akci. Také týmu Teribearu, který nás mile přivítal a věnoval se nám. Zaměstnancům, kteří se účastnili a naší skvělé a milé dobrovolnici Monice Dusové, která před začátkem svého zaměstnání věnovala volný čas nám. Díky Mončo.

Už teď se těšíme na další ročník a během roku potrénujeme na další skvělé výsledky. A jdeme vymýšlet další akci.

Za stacionář Miluška Krumlová