Slavnostní předání auta od agentury Kompakt

13. listopadu 2018

Máme nové auto! Letošní podzim se zdá být bohatý na zahradní slavnosti a příjemná setkání. Koncem října proběhlo na zahradě Denního stacionáře Ratolest slavnostní předání nového automobilu, které nám zařídila reklamní agentura Kompakt přes svůj projekt Sociální automobil.

Slavnostní předání auta od agentury Kompakt
13. listopadu 2018 - Slavnostní předání auta od agentury Kompakt

Na toto auto se nám složilo mnoho firemních i individuálních dárců. Všem dárcům a agentuře Kompakt moc děkujeme. Díky těmto velkorysým lidem budeme moci jezdit na výlety a za našimi aktivitami po okolí mnohem pohodlněji. Doufáme, že jste si s námi slavnost užili!

Slavnostní předání automobilu

Akce se velmi povedla, i když počasí už bylo chladné a ráno nám nepřálo, nakonec sluníčko svítilo celé odpoledne. O projektu Sociálního automobilu a jeho dárcích pohovořil pan Daniel Piller a Veronika Manšnerová z agentury Kompakt. Dále pronesl pár slov také pan farář Martin Sabo ze Strašnického sboru a pan ředitel našeho střediska Diakonie Praha Jakub Suchel. Na slavnosti vystoupila hudební skupina R.A.Dost. Všichni si mohli pochutnat na výborném jídle a pití a navíc se schovat před zimou do vyhřívaného party stanu. Toto vybavení na naše slavnosti nám opakovaně zdarma zapůjčuje firma Prague Events & Management (partystanyhned.cz), které tímto také vyjadřujeme velké díky.

Vystoupení hudební skupiny R.A.Dost v party stanu

Moc si vážíme si všech dárců a přátel, kteří nám pomáhají a podporují nás v naší smysluplné činnosti.

Děkujeme!

Dárci, kteří přispěli na projekt Sociální automobil od agentury Kompakty pro Diakonii Praha.