ŠKODA AUTO POMÁHÁ také naší Rané péči Diakonie

27. července 2020

Máme velkou radost, protože jsme uspěli v grantovém programu ŠKODA AUTO - MOBILITA. Což znamená, že jsme od velkorysé mladoboleslavské automobilky dostali novou Octavii Combi, kterou bude používat Raná péče Diakonie v Plzeňském kraji. Auto bylo opravdu potřeba, abychom dokázali zajistit flexibilní a co nejefektivnější službu pro klientské rodiny. Děkujeme ŠKODA AUTO POMÁHÁ!

ŠKODA
27. července 2020 - ŠKODA AUTO POMÁHÁ také naší Rané péči Diakonie

Mladoboleslavská automobilka momentálně daruje organizacím, které poskytují terénní zdravotní a sociální služby, a také pomáhaly s bojem proti nemoci Covid-19, celkem 100 vozů ŠKODA OCTAVIA COMBI. Naše středisko Diakonie Praha je mezi nimi.

Jedná se o velkorysý dar z grantového programu MOBILITA, který patří mezi dobročinné aktivity ŠKODA AUTO POMÁHÁ. Díky získanému vozidlu bude možné poskytnout službu Rané péče Diakonie v Plzeňském kraji v jednu chvíli dvěma rodinám, poradkyně se zároveň stanou na sobě nezávislejšími, což umožní víc pracovat v souladu s potřebami konkrétních rodin. Bude možné přizpůsobit konzultace (jejich čas, délku, ale i intervaly mezi nimi) tomu, co která rodina aktuálně potřebuje a očekává.

Děkujeme mnohokrát společnosti ŠKODA AUTO i prodejci AUTO STYL a.s. který předání "Oktávky" zprostředkoval.

ŠKODA AUTO POMÁHÁ