Rekonstrukce odlehčovacího bytu začala

19. července 2019

Během léta probíhá v našem středisku Diakonie Praha rekonstrukce bytu odlehčovací služby. Vzhledem k letitému pravidelnému využívání je aktuálně nutné prostor opravit a nově vybavit. Tato služba odlehčuje rodinám při péči o děti a mladé dospělé s těžkým stupněm postižení. Součástí rekonstrukce bude nová koupelna, podlahy, elektřina, stropní zvedací systém pro manipulaci s klienty a další drobnější stavební úpravy. Cílem rekonstrukce je zajistit pro uživatele s handicapem komfortní a důstojné prostory, kde lze poskytovat profesionální služby.

R
19. července 2019 - Rekonstrukce odlehčovacího bytu začala

Stále je možnost nás podpořit v této činnosti. Budeme rádi za jakoukoli podporu. Součástí rekonstrukce bude mimo jiné transportní zvedací systém Erilens Roomer pro manipulaci s klienty. Tento systém pomáhá snadněji a bezpečněji přemisťovat klienty s postižením mezi jednotlivými místnostmi, chodbou až do koupelny. Tento transportní systém se vyrábí na míru a je nejnákladnější a zároveň nejpotřebnější částí této rekonstrukce. Více informací a instrukce, jak nás podpořit na darujme.cz: https://www.darujme.cz/projekt/1201846

IMG_9720Rekonstrukce probíhá za podpory nadace Otto per Mille a laskavé podpory Elizabeth a Robert Neale a Charity Gala Comittee.