Propojujeme a bojujeme za společnost bez předsudků!

6. prosince 2019

Během podzimu k nám do Sociálně terapeutické dílny Diakonie Praha několikrát dorazily děti ze Základní školy Mládí a tvořily dohromady s klienty. Moc fajn odpoledne! Budeme se těšit zase na jaro, kdy vymyslíme další společné aktivity! Jsme rádi, že můžeme tímto způsobem propojovat různé skupiny lidí a odbourávat předsudky!

Propojujeme a bojujeme za společnost bez předsudků!
6. prosince 2019 - Propojujeme a bojujeme za společnost bez předsudků!

Na jaře jsme na našem pracovišti ve Stodůlkách, které je zároveň sídlem organizace, pořádali zahradní akci pro děti, která byla oslavou zdraví, dětského dne a také naším prvním krokem k tomu, abychom propojili děti z okolí s našimi klienty s postižením. Na fotky z akce se můžete podívat ZDE, povedla se nad očekávání!

Děti na návštěvě v Sociálně terapeutické dílně

Právě děti ze ZŠ Mládí, které u nás na jaře byly, a ještě řada dalších, přišli během podzimu na tři návštěvy do naší Sociálně terapeutické dílny na Lužinách a znovu se setkaly s uživateli této sociální služby. Vyráběli a vyráběli spoustu fajn věcí a atmosféra byla super! Další krok kupředu v naší tendenci "propojování" se podařil. Pokračování zase na jaře :-)

Život bez předsudků