Pracovník/pracovnice přímé péče do domova se zvláštním režimem

Diakonie Praha je poskytovatelem sociálních služeb pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením. V minulém roce jsme vytvořili projekt, který se podařilo zrealizovat. Postavili jsme nový domov pro osoby s poruchou autistického spektra. Těchto zařízení je v ČR velmi málo a proto nás těší, že naše organizace dokázala postavit dům pro klienty s PAS. Aby se dům stal domovem, potřebujeme Vás. Hledáme kolegy/kolegyně, které budou mít možnost vytvářet domov pro naše klienty.

Pracovník/pracovnice přímé péče v domově se zvláštním režimem
Pracovník/pracovnice přímé péče do domova se zvláštním režimem

Co Vám nabízíme?

- jistotu zaměstnání – domov se zvláštním režimem je zcela nová služba, Diakonie Praha je stabilní organizací poskytující sociální služby od roku 1990

- různorodou práci v menším kolektivu

- pravidelné supervize

- podpora dalšího vzdělávání (nejméně 24 hodin ročně)

- 6 týdnů dovolené

- pracoviště v příjemném zázemí (zcela nová budova, k dispozici je i zahrada)

- práci na hlavní pracovní poměr

- práci na směny (dvousměnný provoz, denní a noční směny, cca 14-15 směn za

měsíc, což znamená více dnů volna)

- nástupní mzdu 28 100 Kč, po zkušební době zvýšení o osobní ohodnocení

- významné odměny při kvalitním hospodaření střediska

- uvítáme Vaše nápady a aktivitu - pojďte službu tvořit s námi

Požadujeme:

- trestní bezúhonnost

- vzdělání dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. = Kurz pracovníka v sociálních službách je možné si doplnit i při výkonu zaměstnání

- respekt k jedinečnosti každého klienta s jeho odlišnostmi

- pozitivní nadhled a schopnost adekvátně řešit situace

- zájem zkoušet nové věci, kreativitu

- citlivě vnímat potřeby a přání klientů

- aktivní přístup k práci a spolehlivost

- respekt k hodnotám a poslání organizace

- schopnost pracovat v týmu a přijímat názory druhých

- řidičský průkaz skupiny B (není podmínkou)

Vaší náplní práce bude provázet klienty v jejich domově v oblastech života, ve kterých potřebují podporu. Společnou snahou bude vytváření příjemného rodinného prostředí, kde klienti mohou zažívat běžné radosti i starosti spojené s bydlením ve společenství. Budete pracovat na tom, aby klienti s Vaší podporou měli možnost prožívat běžné činnosti každodenního života (příprava stravy, pobyt venku, trávení volného času, podpora zájmů klientů). Vaší prací bude také přispívat k profesionalitě a odbornosti služby hledáním cest k naplnění přání a potřeb klienta (individuální plánování, plán péče). Zároveň se budete podílet na vzájemné komunikaci a předávání informací ostatním kolegům, tak aby byl zajištěn bezpečný a plynulý provoz služby a byla zajištěna kontinuita péče o klienty. Neoddělitelnou součástí je také spolupráce s rodinami klientů.

Místo pracoviště: Vlachova 1502, 155 00 Praha 13 Stodůlky

Předpokládaný nástup: Co nejdříve či dohodou.

Životopis s krátkým motivačním či průvodním dopisem posílejte na email korbelova@diakonie-praha.cz, do předmětu uveďte "Výběrové řízení DZR". Vybrané uchazeče pozveme k osobnímu pohovoru. Těšíme se na setkání. Zasláním materiálů o své osobě zájemce souhlasí s uchováním osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení.

Kontakt: Jiřina Korbelová (personalistka), 734 291 058, korbelova@diakonie-praha.cz