Nový rok = nová práce! Hledáme pracovníka/pracovnici přímé péče do domova se zvláštním režimem

K 1. 1. 2023 dojde k fúzi Diakonie Praha se Střediskem křesťanské pomoci v Praze. Diakonie Praha se stane největším poskytovatelem sociálních služeb na území hl. m. Prahy se širokou nabídkou pomoci. Do našeho kolektivu přijímáme nové pracovníky na různé pracovní pozice, kterým práce pro potřebné přinese radost.

Aby se dům stal domovem, potřebujeme Vás. Hledáme kolegy/kolegyně, které budou mít možnost vytvářet domov pro naše klienty.

Pracovník/pracovnice přímé péče v domově se zvláštním režimem

Co Vám nabízíme?

- jistotu zaměstnání – domov se zvláštním režimem je zcela nová služba, Diakonie Praha je stabilní organizací poskytující sociální služby od roku 1990

- různorodou práci v menším kolektivu

- pravidelné supervize

- podpora dalšího vzdělávání (nejméně 24 hodin ročně)

- 6 týdnů dovolené

- pracoviště v příjemném zázemí (zcela nová budova, k dispozici je i zahrada)

- práci na hlavní pracovní poměr

- práci na směny (dvousměnný provoz, denní a noční směny, cca 14-15 směn za

měsíc, což znamená více dnů volna)

- nástupní mzdu 28 100 Kč, po zkušební době zvýšení o osobní ohodnocení

- významné odměny při kvalitním hospodaření střediska

- uvítáme Vaše nápady a aktivitu - pojďte službu tvořit s námi

Požadujeme:

- trestní bezúhonnost

- vzdělání dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. = Kurz pracovníka v sociálních službách je možné si doplnit i při výkonu zaměstnání

- respekt k jedinečnosti každého klienta s jeho odlišnostmi

- pozitivní nadhled a schopnost adekvátně řešit situace

- zájem zkoušet nové věci, kreativitu

- citlivě vnímat potřeby a přání klientů

- aktivní přístup k práci a spolehlivost

- respekt k hodnotám a poslání organizace

- schopnost pracovat v týmu a přijímat názory druhých

- řidičský průkaz skupiny B (není podmínkou)

Vaší náplní práce bude provázet klienty v jejich domově v oblastech života, ve kterých potřebují podporu. Společnou snahou bude vytváření příjemného rodinného prostředí, kde klienti mohou zažívat běžné radosti i starosti spojené s bydlením ve společenství. Budete pracovat na tom, aby klienti s Vaší podporou měli možnost prožívat běžné činnosti každodenního života (příprava stravy, pobyt venku, trávení volného času, podpora zájmů klientů). Vaší prací bude také přispívat k profesionalitě a odbornosti služby hledáním cest k naplnění přání a potřeb klienta (individuální plánování, plán péče). Zároveň se budete podílet na vzájemné komunikaci a předávání informací ostatním kolegům, tak aby byl zajištěn bezpečný a plynulý provoz služby a byla zajištěna kontinuita péče o klienty. Neoddělitelnou součástí je také spolupráce s rodinami klientů.

Místo pracoviště: Vlachova 1502, 155 00 Praha 13 Stodůlky

Předpokládaný nástup: Co nejdříve či dohodou.

Životopis s krátkým motivačním či průvodním dopisem posílejte na email korbelova@diakonie-praha.cz, do předmětu uveďte "Výběrové řízení DZR". Vybrané uchazeče pozveme k osobnímu pohovoru. Těšíme se na setkání. Zasláním materiálů o své osobě zájemce souhlasí s uchováním osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení.

Kontakt: Jiřina Korbelová (personalistka), 734 291 058, korbelova@diakonie-praha.cz