Pozvání na dny otevřených dveří

26. září 2022

Diakonie Praha se zapojuje do celostátního 14. týdne sociálních služeb, který se uskuteční od 3. do 9. října 2022.

Pozvání na dny otevřených dveří
26. září 2022 - Pozvání na dny otevřených dveří

Sociální služby se v jakékoli podobě dotýkají životů každého z nás. V České republice jsou poskytovány jednotlivcům, rodinám i skupinám obyvatel, osobám se zdravotním hendikepem, ale i lidem, kteří jsou třeba ohroženi sociálním vyloučením. Sociální služby pomáhají lidem žít běžným životem - mohou pracovat, nakupovat, navštěvovat školy, aktivně trávit volný čas, starat se sami o sebe, svou domácnost. Sociální služby umožňují zachování co nejvyšší kvalitydůstojnosti života uživatelů.

Zájemcům o naše služby, rodinám klientů a jejich přátel, studentkám a studentům, zájemcům o práci a všem našim příznivcům a podporovatelům nabízíme možnost osobně se potkat s našimi spolupracovníky a klienty, seznámit se s našimi službami, zapojit se do workshopů a vzájemně se obohatit o nové zkušenosti.

Program našich otevřených setkání naleznete zde.

Den otevřených dveří: Sociálně terapeutická dílna

Den otevřených dveří: Centrum denních služeb, Domov pro osoby se zdravotním postižením a Chráněné bydlení Zvonek

Den otevřených dveří: Domov se zvláštním režimem Daniela

Den otevřených dveří: Denní stacionář Ratolest

Těšíme se na setkání s Vámi!