Poděkováni Nadačnímu fondu Tesco

11. února 2022

Děkujeme za podporu Nadačnímu fondu Tesco, který nám z programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ daroval 10 000 Kč za vybavení Domova pro osoby se zdravotním postižením v Dolních Počernicích.

Poděkováni Nadačnímu fondu Tesco
11. února 2022 - Poděkováni Nadačnímu fondu Tesco

Pracoviště v Počernicích není jen přechodné denní zázemí, ale opravdový domov, kde naši klienti trvale žijí. Jde o poměrně nové místo, kde nabízíme tuto celoroční pobytovou sociální službu, provoz byl zahájen na jaře 2020. A navazuje tak na dlouholetou praxi našeho krčského Domova pro OZP Zvonek. Nejprve jsme v Počernicích vybavovali vnitřek, aby byly prostory komfortní, praktické a působily příjemně. Výhodou je velká terasa a balkon, což klientům umožňuje trávit v hezkých dnech více času venku, být na vzduchu a pohybovat se kolem. I na terase teď naši klienti mohou používat židle a taburet, které jsme mohli pořídit právě díky NF Tesco. Naším cílem bylo propojit vnitřní prostory s těmi venkovními, aby byly využitelné na maximum. Děkujeme, teď máme venkovní i vnitřní posezení kompletní a pohodlné.

Nadacni fond Tesco                                     NROS_CMYK_logo