Kombinovaná pozice! Hledáme sociálního pracovníka + pracovníka PP

K 1. 1. 2023 se Diakonie Praha sloučila se Střediskem křesťanské pomoci v Praze. Diakonie Praha se stala největším poskytovatelem sociálních služeb na území hl. m. Prahy se širokou nabídkou pomoci. Do našeho kolektivu přijímáme nové pracovníky na různé pracovní pozice, kterým práce pro potřebné přinese radost.

Do našeho týmu hledáme kolegyni/kolegu na kombinovanou pozici sociálního pracovníka a pracovníka přímé péče, která/ý má chuť společně s námi vytvářet příjemné prostředí pro naše uživatele. Ve službách Na Palubě ve Stodůlkách provozujeme 3 menší sociální služby pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením - týdenní stacionář, denní stacionář a odlehčovací službu. Tyto služby podporují naše uživatele ve způsobu života, který se přibližuje životu běžných vrstevníků. Uživatelé mají možnost trávit svůj čas mimo rodinu, žít ve společenství lidí s podobnými zájmy a potřebami.

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/NICE APRACOVNÍK/NICE PŘÍMÉ PÉČE PRO DENNÍ STACIONÁŘ, ODLEHČOVACÍ SLUŽBU ATÝDENNÍ
Kombinovaná pozice! Hledáme sociálního pracovníka + pracovníka PP

Nabízíme:

- jistotu zaměstnání ve stabilní organizaci

- různorodost pracovních činností

- možnost se podílet na vedení a fungování tří sociálních služeb

- práci na hlavní pracovní poměr (první smlouva na rok, následně možnost prodloužení na neurčito) na celý úvazek: část úvazku je sociální pracovník a část úvazku je v přímé péči u klientů

- samostatnou práci v zajímavém oboru

- přátelský pracovní kolektiv

- benefity (stravenková karta, týden dovolené navíc = celkem 6 týdnů, další vzdělávání)

- zajímavé finanční ohodnocení

Požadujeme:

- vzdělání v oblasti sociální práce VOŠ, VŠ (dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb.)

- dobré komunikační dovednosti

- aktivní přístup k práci, zodpovědnost

- organizační schopnosti

- schopnost samostatné práce i týmové (spolu)práce

- kladný a respektující vztah k cílové skupině služby

- trestní bezúhonnost

- řidičský průkaz skupiny B výhodou

Náplň práce:

kombinovaná pozice sociálního pracovníka a pracovníka přímé péče - část úvazku jako sociální pracovník, část v přímé péči o klienty

- výkon sociální práce  - například jednání s uchazeči o služby, komunikace s rodiči a opatrovníky, práce na individuálních plánech klientů,spolupráce na standardech kvality služeb, spoluvytváření fungující služby, zpracování dokumentace o službě a klientech,  komunikace s kolegy, aj.

- spolupráce s vedením služby a organizace

- zastupování vedoucí/zástupce vedoucí služby v době jejich nepřítomnosti

- prezentace služeb na veřejnosti

- přímá péče u klientů s postižením - aktivizační činnosti, zajištění péče o vlastní osobu, hygiena, zajištění osobních potřeb a přání klientů, práce na individuálních plánech jako klíčový pracovník aj.

Místo výkonu práce: Praha.

Pracoviště: Vlachova 1502/20, 155 00 Praha Stodůlky.

Předpokládaný nástup: Co nejdříve, dohodou.

Profesní životopis s motivačním dopisem zasílejte na email korbelova@diakonie-praha.cz.

Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru. Zasláním materiálů o své osobě zájemce souhlasí s uchováním osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení.