Kus atmosféry Mám to na triku

13. února 2022

Od začátku víme, že nechceme lidi kolem jen žádat o peníze a podporu. Ale naopak si přejeme ukázat, že nad fundraisingem přemýšlíme do hloubky, že máme nápady a chuť dělat fajn nové věci. Chceme dárcům nabídnout kromě poděkování ještě něco zpátky, udělat jim radost. A tak vznikla kolekce Mám to na triku.

Kus atmosféry Mám to na triku
13. února 2022 - Kus atmosféry Mám to na triku

Představuje autorská benefiční trika s návrhy od party českých umělců a dalších kreativních osobností. Výtěžek z každého trika míří na stavbu domova pro lidi s autismem. Únorové předobjednávky běží do konce měsíce. Snad se vám líbí, vybírejte!

www.mamtonatriku.cz

Facebook a Instagram @mamtonatriku.cz

5 jmen ze 14, malý nástin skvělé atmosféry Mám to na triku.

Ikonická cihlová vila s modrými okny na Babě a příběhy o tom, jak chutnal úspěch ve světě a odmítání doma, o Hrabalovi, o Havlovi a všem možném. Jiří Anderle. Anderle_150dpi_2
Habl_150dpi_4 Velká plátna schnoucí ve vypuštěném bazénu a vyprávění o improvizaci a nové technice vymyšlené v Japonsku. Patrik Hábl.

Industriální ateliér ve staré továrně a velká chuť do dobrodružství na plátně i mimo něj. Josef Achrer.

Achrer_150dpi_3
Vzajeti_150dpi_1

Aťas „všechno a nic“ v bývalé černošické hospodě, vyprávění z Antarktidy a souhra. David Böhm a Jiří Franta.

Vinohradský byt, decentní prostory Galerie Miro a okouzlení jemným dílem i duší. Míla Fürstová.

Mila_150dpi