Krabice od bot startuje

23. listopadu 2021

Dnes startuje už 11. ročník Krabice od bot, největší sbírky vánočních dárků pro děti z rodin v nouzi. Sběrná místa po celém Česku otevírají své brány, těšíme se na vás.

Krabice od bot startuje
23. listopadu 2021 - Krabice od bot startuje

Naši dobrovolníci ze 138 sběrných míst plánují v shromáždit téměř 40 000 dárků pro děti a rodiny v nouzi. Krabice od bot se budou sbírat v muzeu, knihovně, cukrárně, ve střediscích a školách Diakonie, v kostelech i stavební firmě. Krabice od bot je také jediná sbírka, která dosáhne i na děti mimo systém sociálních služeb - dárky poputují nejen k dětem z azylových domů a nízkoprahových klubů, ale i do rodin, které nám pomohli vyhledat starostové, sociální pracovníci nebo pediatři.

Rádi bychom Vás pozvali, abyste se do Krabice od bot zapojili. Můžete sdílet info o sbírce, donést dárek pro puberťáka, které nám každoročně chybí, nebo poslat Krabici online

18 069 dětí ještě čeká na svého dárce - stačí si najít nejbližší sběrné místo na https://www.krabiceodbot.cz/sberna-mista/ a uvidíte, jaké dárky jim ještě chybí.

Také my v Diakonii Praha se zapojujeme a dárky pro děti můžete nosit na naše sběrné místo - krčské pracoviště Zvonek vždy dopoledne od 9 do 12 hod.

My pak před Vánoci rozvezeme všechny dárky tam, kam mají namířeno. Děkujeme!