Fotosoutěž modrá Petřínská rozhledna

31. března 2022

Fotosoutěž na téma modrá Petřínská rozhledna o tričko Mám to na triku.

Fotosoutěž modrá Petřínská rozhledna
31. března 2022 - Fotosoutěž modrá Petřínská rozhledna

V sobotu 2. 4. 2022 budeme „slavit“ Světový den porozumění autismu. Tento den se lidé na celém světě zapojují do osvětových kampaní a solidárně oblékají modrou barvu. Ta vyjadřuje komunikaci a vzájemné porozumění. I letos na pokyn primátora hl. m. Prahy Hřiba bude na tento den nasvícena Petřínská rozhledna modře a hl. m. Praha se tak připojí ke Světovému dni porozumění autismu 2022. Mnohokrát za to panu primátorovi děkujeme.

Zároveň vyhlašujeme soutěž o nejzajímavější fotku modře nasvícené Petřínské rozhledny. Kdo do nedělního večera 3. 4. 2022 zašle fotku ve velkém rozlišení na adresu: _hykT9enW7c-U75c-gvoM%h738kmb, může vyhrát tričko z benefiční kolekce http://www.mamtonatriku.cz/. Výherní fotku, kterou vybere naše správní rada, zveřejníme do konce dubna. Do zprávy, prosím, uveďte velikost trička a autora, jehož tričko byste chtěli dostat, pokud vyhrajete.                                                       Foto: www.praha.eu