Dobré zprávy ze střediska a milé pozdravy ze Zvonku...

9. dubna 2020

Celá aktuální situace kolem koronaviru je pro společnost nelehká a přináší všem řadu opatření, změn a starostí a také různé nálady a myšlenky. Týká se samozřejmě i našeho střediska a služeb, které poskytujeme. Týká se našich pracovníků i klientů. Snažíme se nic nepodceňovat a hlavně se dobře starat o uživatele služeb, které i nyní fungují. Krize nám ukázala, že dokážeme držet při sobě a zvládat i nestandardní situace.

Zdravíme ze Zvonku...
9. dubna 2020 - Dobré zprávy ze střediska a milé pozdravy ze Zvonku...

V tuto chvíli funguje Domov pro osoby se zdravotním postižením Zvonek, Chráněné bydlení Zvonek a Odlehčovací služba Na palubě. Jsme opravdu pyšní na pracovníky v první linii, kteří obdivuhodně pečují a podporují druhé. Jsme pyšní také na klienty, jak s přehledem vše zvládají a nálada je pohodová.

Na Domově vě Zvonku běží řada činností jako obvykle, klienti tráví hodně času na zahradě, cvičí na venkovních strojích, vyrábí výzdobu na Velikonoce, malují, někteří trénují psaní, hodně se zpívá. Všichni se samozřejmě těší na normální režim, na procházky a výlety, ale jsou úžasní, trpěliví a stále si udržují fajn náladu.

Posíláme všem milé pozdravy od klientů DOZP ze Zvonku a zdravíme i my ostatní z celé Diakonie Praha!

Držte se!

Pozdravy ze Zvonku...