Den pro studentky a studenty

2. prosince 2022

Setkávat se studentkami a studenty, kteří se rozhodli pro studium sociálních oborů, je radost!

Den pro studentky a studenty
2. prosince 2022 - Den pro studentky a studenty

V Diakonii Praha a v našich službách Na Palubě jsme proto s potěšením přivítali žáky 4. ročníku Střední odborné školy služeb v Praze 4. Na společné setkání jsme byli zvědaví, říkali jsme si, jací jsou dnešní studenti, jak uvažují o sobě, o své budoucnosti, jaké mají plány a přání. Společně jsme strávili skoro celý den a loučili jsme se ve výborné náladě.

Představili jsme Diakonii a naše středisko Praha, službami stacionáře a odlehčovací služby je fyzicky i slovem provedla jejich vedoucí Monika Čermáková.

Práce v Diakonii je o týmovosti, zároveň každý z nás tvoří jedinečný dílek této skládačky a náš obraz tvoříme pouze společně. Připravili jsme proto workshop k týmové práci a k uvědomění si své jedinečnosti, která obohacuje společenství. Výsledky týmové práce byly rozmanité a velmi inspirativní!

Na závěr si studentky mohly otestovat své vědomosti v krátkém kvízu. Luštitelky správných odpovědí jsme odměnili výrobky z naší sociálně terapeutické dílny.

Přejeme, ať se sny o budoucnosti plní!