Chcete se s druhými podělit o svůj čas?

10. října 2022

Diakonie Praha a její stacionář Na palubě v pražských Stodůlkách a Domov v Dolních Počernicích hledají dobrovolníky, kteří podpoří naše klienty v denních aktivitách. Jedná se zejména o doprovod při vycházkách do blízkého okolí, podporu při denních aktivitách, povídání a prožívání volného času s klienty, ať už venku nebo u nás.

Chcete se s druhými podělit o svůj čas?
10. října 2022 - Chcete se s druhými podělit o svůj čas?

Našimi klienty jsou lidé s těžkým mentálním nebo kombinovaným znevýhodněním, o které pečuje tým zkušených pracovníků. Při dobrovolnických aktivitách budete mít kolem sebe lidi připravené Vás podpořit.

Zapojit se můžete dle svých možností, ideální jsou 2-3 hodiny týdně, případně měsíčně. Vše závisí na společné dohodě.  Našich podporovatelů a dobrovolníků si velmi vážíme a snažíme se najít tu nejlepší cestu pro spolupráci.

Máte-li chuť nás poznat, ale nejste si jisti, zda zvládnete dobrovolnickou činnost?  Přijďte se k nám podívat a popovídat si o možnostech. Velmi rádi se s Vámi osobně poznáme!

Kontakt: Ivana Hlochová, 602 762 739, hlochova@diakonie-praha.cz