Zahradní slavnost Diakonie Praha 2018

3. října 2018

Poslední slunečný a teplý den jsme si užili ve Stodůlkách na ZAHRADNÍ SLAVNOSTI celého střediska. V pátek 21. září proběhlo již tradiční odpoledne věnované Diakonii Praha, jejím klientům a příznivcům.

Zahradní slavnost Diakonie Praha 2018
3. října 2018 - Zahradní slavnost Diakonie Praha 2018

Součástí této akce bylo odhalení dvou nových vozů pro naše služby. Minivan umožní uživatelům našich služeb s postižením snadný transport a mobilitu. Osobní automobil budou využívat především pracovnice rané péče na výjezdy do terénu ke klientským rodinám. Předání automobilů doplnil charismatický farář Pavel Ruml z Farního sboru ČCE v Praze-Dejvicích, který požehnal všem, kteří budou auta používat.

Zábavu během celé akce zpestřil saxofonový koncert, prohlídka stacionáře, prodej výrobků ze sociálně-terapeutické dílny a centra denních služeb, spousta dobrot a nápojů a hlavně pozitivní nálada návštěvníků. Symbolické zakončení krásného léta. Jsme velmi vděční všem dárcům a našim příznivcům, díky nimž můžeme pomáhat lidem, kteří to opravdu potřebují.

Děkujeme všem hostům, dárcům, přátelům a organizátorům!

Projekt se uskutečnil díky velkorysé podpoře našich vážených příznivců, kterými jsou: paní Elizabeth Neale a Charity Gala, Ministerstvo práce a sociálních věcí, MČ Praha 13, AEGON Česká republika, pan Aleš Černík, Únětický pivovar, Akát pension, Farní sbor ČCE v Praze-Dejvicích a dárci střediska Diakonie Praha.

Fotky z akce ZDE: https://www.facebook.com/diakoniepraha/photos/pcb.1474648059304628/1474649189304515/?type=3&theater