Audience u Sněhové královny

15. ledna 2018

V prosinci jsme s klienty sociálně terapeutické dílny vyrazili na představení Sněhová královna do Divadla Hybernia.

Audience u Sněhové královny
15. ledna 2018 - Audience u Sněhové královny

Zatímco někteří v neděli dopoledne dospávali, my jsme se vydali do Divadla Hybernia na Náměstí Republiky na muzikál Sněhová královna. Už několik dní  před představením jsme v dílně nemluvili  skoro o ničem jiném. Všichni, kdo si objednali lístky, se nemohli dočkat. Na internetu jsme si prohlíželi obrázky z představení a dohadovali se, jaké bude obsazení herců na našem představení.

V neděli v 10:30 jsme se všichni sešli před divadlem, protože jsme měli hromadnou vstupenku. Tu pro nás zajistil náš bývalý kolega Josef Trnka. Někdo šel sám, jiného doprovázel někdo blízký.

Představení bylo nádherné. Hudba, zpěv, choreografie, tanec, kostýmy, vše bylo  bylo úchvatné. Bylo opravdu se na co se dívat. Skvělý zážitek !!!

Někteří se po divadle ještě šli projít  po Praze, podívat se na vánoční strom na Staroměstské náměstí, užít si adventní atmosféru, koupit nějaký dáreček pro své blízké, něco dobrého k obědu a vůbec si ještě vychutnat krásný adventní čas.

Velké díky patří Pepovi Trnkovi, že nám zdarma poskytl lístky do divadla pro naše uživatele a jejich blízké. Jsme rádi, že na nás i nadále myslí, i když v našem středisku už nepracuje.

Pepo díky !!!

Za Sociálně terapeutickou dílnu Jana Salcmanová